tisdag 22 april 2008

Morgon pigga barn!

När barnen vaknar sådär halv 6 på morgonen - har man tur kan man få sovmorron till kl 6. Men de va längesen nu. Och de är främst Emma som är piggast av oss. Men gudarna ska veta att man får mycket gjort eftersom man är igång så tidigit. Rätt skönt - ibland. Tycker dom skulle kunna sova till 8 - på helgerna iaf...Men de verkar inte som om min vilja ha blivit hörd.

Helgen va lugn...va sugen på å hälsa på folk...men inga va hemma. Fast efter lite hot tvingade vi till oss ett besök hos Tomas med familj i Brån. Och på söndag tvingade vi hit familjen Folkesson på middag!

Men tidigit på lördags morgonen (då Peter fortfarande låg å sov) bakade vi övriga chokladbollar.


Förste konditorn!


Flitig rullare!


Emma provsmakade mest!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken bra arbetsfördelning, Hampus bakar Emma smakar :D

Thomas & Jenny sa...

Mmmm mums

Anonym sa...

Dom är ju för söt.
Kan ju påpeka att vi är ju inte svår tvingad direkt.
Det va underbart att få sätta sig vid dukat bord när man har städat och fejat hemma en hel dag...Det tackar vi för..Dessutom så va det ju fruktansvärt gott.
Mvh
Svägerskan

Trolltyg i Braxseleskogen sa...

Therese: Jaaa verkligen, själv skulle jag helst byta plats med Emma - hennes arbetsuppgifter ger så mkt mer *hihi*

Jenny: Sugen? Länge sen man gjorde en sats negerbollar å tryckte i sig tillsamman med popcorn...Guu va gott! Måste ha varit minst 15 år sen =)) Va på den tiden man kunde trycka å de inte gjorde så mkt...nu dessvärre äter man ett par bollar a´20 g så har man gått upp 2kg - konstigt de där!

Svägerskan: Nöjet var helt på vår sida! =)) Nästa gång blir de med en flaska vin å lite spel!