tisdag 23 september 2008

Peter 30 år.

STORT GRATTIS till dig å en blöt puss!

Hinner inte skriva så mycket. Har massvis att göra idag. Buffe´n ska göras klar. Gjorde mycket igår kväll, så som rörorna -hummus, sweetchilisås & äppelsalsan. Bakade även 2 långpannor med Focaccia som för övrigt blev underbart goda och gjode även Västerbottens ostpajen klar. Så de som återstår är coscos salladen med valnötter, oliver å fetaost bland annat, och pasta salladen med pasta penne och salamikorv ska göras. Kyckling spetten ska grillas och den fyllda baconlindade fläskfilen ska in i ugnen. Och lite annat smått å gott. Ska även hinna duka. Var å lånade några bord å stolar från Byastugan så vi ska rymmas. Vi blir drygt 20 pers ikväll. Vilka de blir säger jag inte för Peter inte ska kunna tjuv kolla. Men han försökte sig på några gissningar igår...=)) Han säger att han inte är nyfiken - men jag vet bättre! Han är som ett barn som väntar på jultomten! =)

Men jag får väl uppdatera mer om detta ikväll!

Ha en bra dag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ser väldigt gott ut alltihopa..
Tänk att lillbrossan har blivit så stor, rent av lite vuxen kanske,fniss :-)
Undrar om han fortfarande ropar, "sänk ljudet på tv jag kan ju inte sova" och då hade man redan på lägsta....hm baskade unge sa man då..
Vi höres.
Svägerskan

Anonym sa...

Även att jag nyss har ätit lunch, blir man nästan sugen igen, med tanke på vad du ska duka upp i kväll. Vi hörs i helgen, ang boken. Ha en trevlig kväll. Gratta Peter. / Kram Kicki

Anonym sa...

Din meny lät verkligen god. Grattis Peter (i dubbel bemärkelse:) ) och proffsig lät det också, funderat på att starta catering ;)

Hoppas ni har en trevlig kväll!

Trolltyg i Braxseleskogen sa...

Han hälsade å TACKADE!

Jaaa en catering eller ett Pizza Hut...endera! =))

Å lyckat blev de. Ända gången man träffas på bådas sidor är juh vid sådana här tillställningar. Så de blir alltid lika treligt å mycket att prata om!
Å P va ba nöjd! Huvudsaken!

Anonym sa...

Mums !

Kan man inte få se lite bilder, och se vilka som var där =)

saknar er....